Montage­systemen

Wij kunnen verschillende vloerverwarmingsystemen monteren voor jouw project. Hieronder beschrijven we welke systemen dit zijn. Als je vragen hebt over een bepaald montagesysteem, neem dan gerust contact met ons op.

Montage op draadmatten

In de nieuwbouw wordt deze manier van montage het meest toegepast. De buis wordt op de draadmatten bevestigd, in een vooraf ingetekend patroon. Aan de hand van de tekening weten onze monteurs precies waar de buis moet komen te liggen. Evenals de materialen kan de tekening kan ook door ons worden verzorgd. Al onze opdrachten sluiten we af met het maken van een afpersprotocol, waarmee we samen met de opdrachtgever langslopen en aftekenen.

Offerte aanvragen

Montage op betonnetten

Montage op betonnetten kan direct op de betonnen ondervloer worden bevestigd. Hierdoor kan de vloer worden voorzien van vloerverwarming zonder dat dit ten koste gaat van de betonsterkte van de vloer. We sluiten af met het maken van een afpersprotocol.

Offerte aanvragen

Montage op noppenplaat

Het noppenplaat systeem wordt vaak gebruikt bij renovatieprojecten. Dit systeem is ontworpen om de voorbereiding van de vloer over te slaan en direct te beginnen met het leggen van de verwarmingsbuis. Hierdoor wordt de montage van vloerverwarming vereenvoudigd en versneld. Daarnaast kunnen wij de vloerverwarmingsbuis op verschillende afstanden verleggen. We sluiten af met het maken van een afpersprotocol.

Offerte aanvragen

Isoleren en tackeren

Vanwege geluiddemping, of om isolatiewaarden te verhogen, kunnen wij de vloerverwarming ook op isolerende platen leggen. Doormiddel van een tackermachine worden de buizen stevig bevestigd, en is de woning verzekerd van een solide vloerverwarmingssysteem. Een oplossing die bij uitstek geschikt is in de meerlaagse bouw. We sluiten ook hier af met het maken van een afpersprotocol.

Offerte aanvragen

Montage doormiddel van infrezen

Bij de montage van vloerverwarming in de dekvloer frezen wij stofvrij sleuven in de dekvloer. De vloerverwarmingsbuis wordt vervolgens in de sleuven geplaatst. Deze montage methode is uitermate geschikt voor situaties waarbij het vooraf verwijderen van de dekvloer niet kan of gewenst is. Ook bij het infrezen sluiten we af met het maken van een afpersprotocol.

Offerte aanvragen

Vloerverwarming op schuimbeton

Wanneer je overweegt om de houtenondervloer te vervangen door bijvoorbeeld schuimbeton en vloerverwarming als hoofdverwarming is het werken met noppenplaat een perfecte manier om de vloerverwarming aan te brengen. Middels een nauwe samenwerking met schuimbetonleveranciers
(o.a. Faber beton) kunnen we het volledige proces in 1x uitvoeren. Meer weten over een dergelijk proces? neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Meer informatie of contact met ons?

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden of eens vrijblijvend sparren over jouw project? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Naar contact