Over Spero Vloer­verwarming

Wij zijn Spero Vloerverwarming uit Genemuiden en sinds 2018 zijn wij actief in Midden- en Noord Nederland.
Wij zijn een betrouwbare partner in het monteren van hoogwaardige vloerverwarmingssystemen. Dit doen wij met een toegewijd team van enthousiast vakmensen welke jarenlang ervaring hebben in het monteren van vloerverwarmingssystemen.

Constante hoge kwaliteit

Daar staan wij voor. Deze kwaliteit bewaken we met onze 3 kernprincipes:

  • Korte lijnen; We streven ernaar dat je voortdurend met dezelfde personen contact hebt. Daarmee wordt overleggen efficiënter, en weet je direct bij wie je moet zijn. Dat komt het resultaat ten goede!

  • Volledige ontzorging; Het houd voor ons niet op bij slechts het monteren van jouw vloerverwarmingssysteem. Wij kunnen op aanvraag ook de tekeningen, het materiaal én de inregeling van het systeem verzorgen. Zo kun je het gehele project zonder zorgen bij ons uitbesteden!

  • Gekwalificeerde monteurs; Onze enthousiaste vakmensen monteren diverse soorten vloerverwarmingssystemen. Eveneens zijn onze monteurs in het bezit van een VCA en GPI certificaat. Daarmee weten we wat veilig werken inhoud, en zijn we op elke bouwplaats inzetbaar.

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden of eens vrijblijvend sparren over jouw project? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

H&K Groep

De H&K groep is gespecialiseerd in het leveren/verzorgen van kunststof leidingsystemen, vloerverwarmingsystemen, verwarmingsproducten, sanitair, gereedschap en elektra. Uniek bij H&K is dat ze vloerverwarmingsprojecten van A tot Z voor de klant in opdracht kunnen nemen.

Meer weten? Bezoek de website van H&K Groep
Meer informatie of contact met ons?

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden of eens vrijblijvend sparren over jouw project? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Naar contact